Belastingadvies

Orde scheppen in cijferchaos. Wij helpen met belastingadvies en fiscale diensten.

Belastingadvies

Belasting betalen is natuurlijk niet leuk, maar het hoort er wel bij. Alleen teveel belasting betalen is zonde. Dit geld kun je beter besteden aan jouw onderneming. Wij kunnen op veel verschillende terreinen het verschil voor je maken.

Wij kunnen je adviseren over jouw fiscale positie. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Daarnaast verzorgen wij de aangiften van alle voorkomende belastingen. Samen zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk belasting betaalt – uiteraard wel binnen de grenzen van de wet.

Onze belastingexperts zijn jouw fiscale gids en zullen je hulp aanbieden bij onnodige conflicten en fiscale valkuilen. Betaal je niet te veel? Laat je geen belastingvoordeel liggen? Je onderneemt, wij zorgen dat jouw belastingzaken op orde zijn. Dat zorgt voor rust,  waardoor je beter kunt focussen op jouw onderneming.

Bedrijven helpen groeien

We helpen jou om sneller te kunnen groeien. Geen gezeur met bonnetjes en of papieren facturen. Maar de beste boekhoudsoftware.

Persoonlijk contact

Een vast aanspreekpunt voor al jouw financiële vragen.

Real time inzicht

Online boekhouden. Maak prognoses van aankomende periodes. Weet wat je kan verwachten en stuur op je data. Je kan altijd bij jouw financiën. Hierdoor kan je direct zakelijke beslissingen nemen.

Eerlijke prijzen

We hanteren eerlijke prijzen, zodat je niet te veel betaald. Veel toegevoegde waarde voor een goede prijs.

Waarom kiezen voor Steenhart & de Graaf?

Alex Ruizendaal
Vishandel Alex Ruizendaal

Ik kan mij als ondernemer volledig richten op mijn eigen vak. Ik kan al mijn financiële vragen bij Steenhart & de Graaf kwijt. Hierdoor kan ik mij bezig houden met zaken die ik het liefste doe en hoef ik niet wakker te liggen om mijn administratie.

Je komt hier binnen met een tas vol vragen en je gaat naar buiten met een opgelucht gevoel. Ze stappen in de schoenen van de ondernemers, ze begrijpen je en geven een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Ik wil mijn administratie niet meer zelf doen!

Druk zijn met ondernemen in plaats van jouw administratie. Meer tijd over. Orde in de cijferchaos en alles op tijd aangeleverd? Neem dan nu contact op en we vertellen je graag eens meer!