Fiscale diensten

Orde scheppen in cijferchaos. Wij helpen met belastingadvies en fiscale diensten.

Fiscale diensten

Als ondernemer heb je veel te maken met fiscale onderwerpen. Het vaststellen van jouw fiscale positie, eventuele fiscale voordelen, het starten of overdragen van jouw bedrijf zijn veel voorkomende aandachtspunten. Dit vraagt om boekhoudkundige en fiscale kennis. Met de vele jaren ervaring streven wij naar een optimaal resultaat.

Besteed je fiscale aangiftes uit

Je wilt er natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen met jouw omzet. Daarom is het slim om je fiscale aangiftes uit te besteden aan onze specialisten. Zij weten precies op welke aftrekposten jij aanspraak kunt maken en hoe jij jouw aangifte zo in kan richten dat jij er zo voordelig mogelijk uitkomt. Bespaar tijd en moeite en besteed het uit.

Bedrijven helpen groeien

We helpen jou om sneller te kunnen groeien. Geen gezeur met bonnetjes en of papieren facturen. Maar de beste boekhoudsoftware.

Persoonlijk contact

Een vast aanspreekpunt voor al jouw financiële vragen.

Real time inzicht

Online boekhouden. Maak prognoses van aankomende periodes. Weet wat je kan verwachten en stuur op je data. Je kan altijd bij jouw financiën. Hierdoor kan je direct zakelijke beslissingen nemen.

Eerlijke prijzen

We hanteren eerlijke prijzen, zodat je niet te veel betaald. Veel toegevoegde waarde voor een goede prijs.

Waarom kiezen voor Steenhart & de Graaf?

Alex Ruizendaal
Vishandel Alex Ruizendaal

Ik kan mij als ondernemer volledig richten op mijn eigen vak. Ik kan al mijn financiële vragen bij Steenhart & de Graaf kwijt. Hierdoor kan ik mij bezig houden met zaken die ik het liefste doe en hoef ik niet wakker te liggen om mijn administratie.

Je komt hier binnen met een tas vol vragen en je gaat naar buiten met een opgelucht gevoel. Ze stappen in de schoenen van de ondernemers, ze begrijpen je en geven een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Ik wil mijn administratie niet meer zelf doen!

Druk zijn met ondernemen in plaats van jouw administratie. Meer tijd over. Orde in de cijferchaos en alles op tijd aangeleverd? Neem dan nu contact op en we vertellen je graag eens meer!