Salarisadministratie

Orde scheppen in cijferchaos. Wij helpen met belastingadvies en fiscale diensten.

Salarisadministratie

Heb je een onderneming en kost het bijhouden van jouw salarisadministratie veel tijd? Wij nemen graag jouw administratie uit handen. Als ondernemer met personeel in dienst ben je verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Waar veel ondernemers er in het begin nog voor kiezen om dit zelf te doen, is het een logische stap om dit op enig moment te gaan uitbesteden. Wij helpen je daar graag mee verder.

Salarisadministratie kost namelijk veel tijd. In deze tijd kun jij je niet richten op het runnen van jouw bedrijf. Daarnaast heb je veel vakkennis nodig om je eigen loonadministratie te doen, want dit is complexe materie.

Steenhart en de Graaf kan je dit niet alleen uit handen nemen, maar er ook voor zorgen dat je geen dure fouten maakt. Wij kennen namelijk de fiscale en sociale wet- en regelgeving uit ons duimpje. Deze regels veranderen continue. Je kunt er bij ons voor kiezen om een deel van de administratie in eigen hand te houden en een deel uit te besteden, of de complete administratie door ons te laten uitvoeren.

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden 

Het grote voordeel van het uit besteden van de salarisadministratie is dat het jou gigantisch veel tijd kan opleveren. Veel ondernemers komen chronisch tijd tekort, omdat ze proberen veel taken binnen het bedrijf zelf op te pakken. Jij kunt je het beste richten op jouw business. Hier ligt niet alleen je talent, maar voeg je ook de meeste waarde toe. Je wil jouw bedrijf door laten groeien. Dan is het zonde als deze groeiambities verwaarloosd worden doordat jij te veel vastzit in de uitvoering.

Daar komt bij dat de administratie van salarissen veel specialistische kennis vereist. Een fout kan je duur komen te staan en daarbij verandert de wet- en regelgeving regelmatig. Door ons in de hand te nemen en de salarisadministratie uit te besteden weet je zeker dat de taak goed, snel en nauwkeurig uitgevoerd wordt. Op langere termijn kan het ook zeker geld besparen.

Bedrijven helpen groeien

We helpen jou om sneller te kunnen groeien. Geen gezeur met bonnetjes en of papieren facturen. Maar de beste boekhoudsoftware.

Persoonlijk contact

Een vast aanspreekpunt voor al jouw financiële vragen.

Real time inzicht

Online boekhouden. Maak prognoses van aankomende periodes. Weet wat je kan verwachten en stuur op je data. Je kan altijd bij jouw financiën. Hierdoor kan je direct zakelijke beslissingen nemen.

Eerlijke prijzen

We hanteren eerlijke prijzen, zodat je niet te veel betaald. Veel toegevoegde waarde voor een goede prijs.

Waarom kiezen voor Steenhart & de Graaf?

Alex Ruizendaal
Vishandel Alex Ruizendaal

Ik kan mij als ondernemer volledig richten op mijn eigen vak. Ik kan al mijn financiële vragen bij Steenhart & de Graaf kwijt. Hierdoor kan ik mij bezig houden met zaken die ik het liefste doe en hoef ik niet wakker te liggen om mijn administratie.

Je komt hier binnen met een tas vol vragen en je gaat naar buiten met een opgelucht gevoel. Ze stappen in de schoenen van de ondernemers, ze begrijpen je en geven een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Ik wil mijn administratie niet meer zelf doen!

Druk zijn met ondernemen in plaats van jouw administratie. Meer tijd over. Orde in de cijferchaos en alles op tijd aangeleverd? Neem dan nu contact op en we vertellen je graag eens meer!